Пропустити навігацію

Дистанційний формат надання пенсійних послуг набирає все більшої популярності

roma1 3 300x225 - Дистанційний формат надання пенсійних послуг набирає все більшої популярностіІдучи у ногу з часом і розвитком сучасних технологій, пенсійна служба активно застосовує та постійно впроваджує новітні форми обслуговування громадян, які дозволяють оперативно, без зайвих часових витрат отримати потрібну інформацію й послуги. Все більшої популярності серед населення набуває сьогодні електронний формат отримання послуг, які надає Пенсійний фонд.

Піклуючись про те, щоб мешканці області могли оперативно отримати потрібну інформацію зі значним заощадженням часу, керівництво Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області активно практикує дистанційні консультації в режимі телефонного та відеозв’язку.

Отримати фахові консультації за місцем проживання цього разу мали змогу мешканці села Чудей Сторожинецького району, на відеозв’язок з якими вийшов начальник  Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів. 

Керівник пенсійної служби краю уважно вислухав запитання, з якими звернулись до нього громадяни, та надав детальні відповіді на кожне із них. Поінформувавши про законодавчі засади пенсійного забезпечення й головні чинники, які справляють вплив на розмір пенсії, акцентував увагу тих громадян, які сьогодні працюють, на важливості легального працевлаштування й оплати праці як запоруки соціальної захищеності під час трудової діяльності  й забезпеченої старості в майбутньому.

 

background Layer 1