Пропустити навігацію

Дистанційні консультації в режимі відеозв’язку отримали мешканці села Білівці

Pecherova skajp 300x225 - Дистанційні консультації в режимі відеозв’язку отримали мешканці села БілівціЗаступниця начальника Хотинського відділу  обслуговування громадян Альона Печерова  проконсультувала громадян  села  Білівці в режимі  відеозв´язку. 

Пенсійниця відповіла на запитання відвідувачів відеоприйому щодо порядку призначення пенсій різних видів та чинників, які справляють вплив на обчислення розміру пенсійної виплати, виготовлення  пенсійного посвідчення та зміни способу виплати пенсії.

Альона Печерова поінформувала громадян про сучасні  послуги пенсійної служби, які надає вебпортал Пенсійного фонду України. Особливу увагу звернула на функціонування нового сервісу звернення за пенсією «в один дотик», яка завдяки електронному формату подання заяви та сканкопій документів дає змогу значно заощадити час. Пояснивши спосіб реєстрації на вебпорталі, закликала долучатися до числа його користувачів для оперативного отримання інформації та послуг з пенсійного забезпечення. За виникнення потреби в додаткових консультаціях порадила звертатись до фахівців пенсійної служби за телефоном гарячої лінії й через відеозв’язок.

                

background Layer 1