Пропустити навігацію

Відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості

Stasyuk kom1 300x169 - Відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованостіНачальник Заставнівського відділу обслуговування громадян Віктор Стасюк взяв участь у засіданні комісії з питань погашення заборгованості та платежів до бюджетів різних рівнів, яка відбулася при голові райдержадміністрації Дмитрові Козарійчуку. В роботі комісії взяли участь представники Кіцманського управління ГУ ДПС у Чернівецькій області та Заставнівського районного відділу ДВС Південно-Західного міжрегіонального управління  Міністерства юстиції.

Посадовець пенсійної служби поінформував присутніх про виявлені в процесі аналізу звітності страхувальників ознаки порушення ними фінансових зобов’язань зі сплати внесків та наголосив, що такі дії недобросовісних керівників перешкоджають набуттю працівниками страхового стажу, необхідного для реалізації права на пенсійне забезпечення і ставлять їх під загрозу бідності на старості років. Зауважив на необхідності застосування до таких роботодавців дієвих заходів впливу, що спонукали б їх погасити борги та надалі дотримуватись вимог трудового законодавства з оплати праці і чітко виконувати фінансові зобов’язання перед державою і людьми.

В ході обговорення нагальних питань та шляхів оперативного виконання завдань з наповнення бюджету різних рівнів за рахунок стягнення з роботодавців заборгованостей зі сплати внесків  комісія  прийняла рішення про активізацію роботи із заведення виконавчою службою проваджень за усіма отриманими вимогами податкової служби з одночасним накладенням арештів на всі наявні транспортні засоби боржників та оголошення їх у розшук. Для досягнення ефективних результатів у цій роботі учасники  засідання домовилися про оперативний обмін інформацією щодо боржників та проведення з ними інтенсивної інформаційно-роз’яснювальної роботи.

background Layer 1