Пропустити навігацію

Корисну інформацію та консультації з пенсійних питань мешканці села Білоусівка отримали за місцем проживання

3 225x300 - Корисну інформацію та консультації з пенсійних питань мешканці села Білоусівка отримали за місцем проживанняЗ метою інформування громадян з питань пенсійного забезпечення завідувачка Новодністровського сектору обслуговування громадян Наталя Якубовська провела минулого тижня День Пенсійного фонду в селі Білоусівка.

Для того, щоб за отриманням консультацій людям не доводилось діставатись сервісного центру, пенсійниця надала їм роз’яснення за місцем проживання. Провівши прийом громадян, Наталя Якубовська поспілкувалась з приватними підприємцями села, трудовими колективами будинку культури, сільської ради та поштового відділення зв’язку. Роз’яснивши головні аспекти пенсійного забезпечення і порядок нарахування пенсійних виплат, представниця Фонду відповіла на індивідуальні  запитання, які стосувались умов зарахування страхового стажу та необхідної для реалізації права на пенсійне забезпечення його тривалості, доплат  до пенсій і проведених перерахунків. Наголосила на важливості легального працевлаштування, що є неодмінною умовою отримання гарантованого державою соціального захисту і гідного пенсійного майбутнього.

Керівниця сервісного центру розповіла мешканцям Білоусівки4 225x300 - Корисну інформацію та консультації з пенсійних питань мешканці села Білоусівка отримали за місцем проживання про широкий спектр зручних електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду, які позбавляють потреби особистого відвідання сервісного центру для вирішення більшості питань пенсійного забезпечення. Пояснила спосіб реєстрації на цьому електронному сервісі, роздала інформаційні матеріали й закликала активно користуватись цифровими технологіями, які спрощують взаємодію людей з державними органами та інстанціями і дають змогу значно заощадити час.

В рамках виїзного робочого дня Наталя Якубовська зустрілася з сільським головою Білоусівки, з яким обговорила шляхи співпраці у справі  покращення якості обслуговування місцевих мешканців, а також активної роботи з боржниками єдиного соціального внеску. Наголосила на актуальності інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо важливості легальної зайнятості й оплати праці, переваг банківського обслуговування та популяризації електронних послуг вебпорталу Фонду.

 

 

 

2 225x300 - Корисну інформацію та консультації з пенсійних питань мешканці села Білоусівка отримали за місцем проживання 1 293x300 - Корисну інформацію та консультації з пенсійних питань мешканці села Білоусівка отримали за місцем проживання

 

background Layer 1