Пропустити навігацію

Вебпортал допомагає заощадити час і вберегтись від небезпеки

0d6fbb9c091f39a64dd80d2edc27b9e8 - Вебпортал допомагає заощадити час і вберегтись від небезпекиГоловне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області закликає мешканців краю активно використовувати дистанційні форми отримання послуг, особливо у нинішній складній епідеміологічній ситуації.

Одним із найбільш популярних завдяки  зручності, простоті та доступності дистанційних сервісів є вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України. За його допомогою можна вирішити більшість питань пенсійного забезпечення, залишаючись удома. Для цього достатньо  зареєструватись на порталі, скориставшись улюбленим електронним пристроєм: ноутбуком, комп`ютером, планшетом чи смартфоном.

За допомогою вебпорталу ви можете:

  • звернутись із заявою про призначення чи перерахунок пенсії;
  • замовити виготовлення пенсійного посвідчення, в тому числі20171116111336 - Вебпортал допомагає заощадити час і вберегтись від небезпеки електронного;
  • отримати довідки та інші документи, достовірність яких підтверджується QR-кодом (ОК-5, ОК-7, довідку про розмір пенсії, відомості про виплачену заробітну плату, сплачені страхові внески, набутий страховий стаж та інші);
  • перевірити дані про трудову діяльність у розділі «Електронна трудова книжка»;
  • здійснити попередній розрахунок майбутньої пенсії за віком за допомогою сервісу «Пенсійний калькулятор»;
  • внести зміни чи уточнення персональних даних в Реєстрі застрахованих осіб;
  • активувати послугу безкоштовного СМС-інформування з питань пенсійного забезпечення та отримати багато інших корисних послуг.

Бережіть своє здоров`я і здоров`я своїх близьких! Вирішуйте нагальні питання за допомогою зручних електронних сервісів, залишаючись удома.

background Layer 1