Пропустити навігацію

Отримуйте консультації не виходячи з дому

630 360 1554708252 917 - Отримуйте консультації не виходячи з домуЯкщо у вас виникли запитання щодо пенсійного забезпечення, звертайтесь до фахівців пенсійної служби через відеозв`язок – таким чином ви зможете отримати фахові консультації не виходячи з дому. Це особливо актуально у період обмежувальних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню небезпечної інфекції, серед яких і тимчасове припинення прийому громадян сервісними центрами пенсійної служби. Ми продовжуємо працювати для своєчасного і безперебійного забезпечення пенсійних виплат та надаємо необхідні послуги громадянам у дистанційному форматі.

Сподіваємось, невдовзі загроза мине і життя увійде у звичне русло. Бережіть себе, зберігайте спокій і залишайтеся удома. За потреби ми надамо вам усі необхідні роз`яснення та консультації дистанційно через відеозв`язок.

Такий спосіб спілкування не тільки заощаджує час, даючи можливість оперативно отримати відповіді на запитання у комфортній домашній обстановці, а й гарантує безпеку для здоров`я.

Сконтактувати з фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області можна через систему відеозв`язку за такими іменами:

edune_vikno – Чернівецький сервісний центр;

voenpens.chernivtsy (для військових пенсіонерів);

vujnpfu – Вижницький сервісний центр

gertcapfu – Герцаївський сервісний центр

gliboka_pfu – Глибоцький сервісний центр

pens_zast_pfu – Заставнівський сервісний центр

upfu_kelmenci – Кельменецький сервісний центр  

kpfu-24065 – Кіцманський сервісний центр

pens_novosel – Новоселицький сервісний центр

zvern.novodnistrovsk – Новодністровський сервісний центр

pytila.pfu – Путильський сервісний центр

sokupfu2 – Сокирянський сервісний центр

dovidkapfustor – Сторожинецький сервісний центр

Hotin_PFU – Хотинський сервісний центр

Не виходьте з дому – виходьте на відеозв`язок!

background Layer 1