Пропустити навігацію

Звернення до роботодавців

portal pfu 300x216 - Звернення до роботодавцівГоловне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області звертається до роботодавців з проханням не ініціювати під час карантину візити найманих працівників до сервісних центрів Фонду, а одержувати всю необхідну інформацію онлайн через сервіси Пенсійного фонду.

Нагадуємо, що на вебпорталі Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/) функціонує кабінет страхувальника (роботодавця), в якому для працедавця доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників. Зокрема, передбачено функцію, яка дає можливість роботодавцю одержувати інформацію для обрахунку лікарняних працівників через онлайн сервіси Пенсійного фонду. Донедавна первинні дані для розрахунку – страховий стаж та розмір заробітної плати – надавали самі працівники. Для цього вони звертались до управлінь Пенсійного фонду за довідками. Тепер ця процедура отримання необхідних відомостей значно простіша.

Крім того, у кабінеті також містяться відомості щодо звітності по сплаті єдиного соціального внеску і роботодавець може бачити зауваження до його звітів та рекомендації щодо усунення неточностей.

Тож вирішуйте ваші питання онлайн через сервіси Пенсійного фонду і таким чином ви вбережете своє здоров`я й здоров`я ваших працівників!

background Layer 1