Пропустити навігацію

Ми працюємо з максимальним дотриманням заходів безпеки

1584430060 300x187 - Ми працюємо з максимальним дотриманням заходів безпекиВ умовах карантину, запровадженого з метою зупинення поширення коронавірусу, Головне управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області працює з максимальним дотриманням заходів безпеки. Піклуючись про здоров’я мешканців краю, пенсійна служба тимчасово припинила прийом громадян у сервісних центрах та зосереджує надання послуг у дистанційному форматі: через вебпортал Фонду, телефонний і відеозв`язок, електронну пошту.

Прийом громадян наразі здійснюється у  виняткових випадках, які потребують особистого звернення для вирішення невідкладних питань, таких як отримання допомоги на поховання. Для забезпечення максимального захисту і відвідувачів, і спеціалістів запроваджено чіткий контроль дотримання заходів безпеки: маскового режиму та дистанційних правил, встановлено максимальне обмеження кількості відвідувачів у залі Сервісного центру. Працівники Фонду сподіваються на розуміння громадянами важливості дотримання таких правил, адже тільки наша спільна обережність спроможна зупинити поширення небезпеки, пришвидшити її подолання і наблизити вихід з тривожної ситуації, в якій усі ми перебуваємо зараз. Тому закликаємо відвідувачів, які мають невідкладну потребу особисто звернутися до Сервісного центру, дбати по те, щоб захистити і себе, і працівників пенсійної служби та інших громадян від ризику зараження інфекцією.

Шановні буковинці! Ми піклуємось про ваше здоров`я і намагаємось максимально убезпечити від ризику захворювання, докладаємо зусиль до створення максимально комфортних, а головне, безпечних умов оперативного отримання необхідних послуг. Водночас нагадуємо про оптимальний спосіб вирішення питань та отримання потрібної інформації в електронному форматі через вебпортал Пенсійного фонду. 

Бережіть себе та своїх близьких, керуючись гаслом сьогодення «Береженого ОНЛАЙН береже».

background Layer 1