Пропустити навігацію

Контроль за безпечними умовами праці – запорука захищеності на робочому місці

DSC04404 300x225 - Контроль за безпечними умовами праці – запорука захищеності на робочому місціУ період карантину, запровадженого з метою захисту людей від небезпечної інфекції, яка стрімко поширюється світом, в тому числі й нашою країною, колектив Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області активно працює та виконує всі покладені на нього завдання з чітким дотриманням правил безпеки. Частина спеціалістів тимчасово переведена на дистанційний формат роботи, дехто оформив невикористану щорічну відпустку, а ті, хто залишилися виконувати службові обов’язки на робочих місцях, максимально убезпечують себе та колег застосуванням засобів захисту. Прийом відвідувачів, переведений в максимально обмежений формат, відбувається з дотриманням усіх правил безпеки, передбачених в умовах карантину.

Спеціалісти управління перебувають на робочих місцях у захисних масках та одноразових рукавичках, намагаючись менше контактувати, максимально перевівши робочий процес в електронний формат. Навіть передачу паперових документів у більшості випадків здійснюють безконтактно, через спеціально розміщені біля дверей кабінетів скриньки. Усі приміщення та робочі місця по кілька разів на день ретельно прибираються із застосуванням дезінфекційних засобів, представники кадрової служби постійно контролюють температурний режим кожного працівника.

Ми працюємо, дбаючи про збереження здоров’я своїх працівників та відвідувачів.

 

DSC04390 300x225 - Контроль за безпечними умовами праці – запорука захищеності на робочому місці DSC04399 300x225 - Контроль за безпечними умовами праці – запорука захищеності на робочому місці DSC04405 300x225 - Контроль за безпечними умовами праці – запорука захищеності на робочому місці

background Layer 1