Пропустити навігацію

Береженого ОНЛАЙН береже

karantyn 300x168 - Береженого ОНЛАЙН бережеЗакликаємо людей літнього віку дотримуватися правил безпеки й залишатися вдома

В умовах посилення карантинних заходів, покликаних зупинити  розповсюдження коронавірусної інфекції, Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області закликає громадян, особливо літнього віку, залишатися удома та максимально обмежити соціальні контакти.

Нагадуємо, що отримати відповіді на нагальні питання щодо призначення, перерахунків та виплати пенсій можна дистанційно: через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду (https://portal.pfu.gov.ua), гарячі телефонні лінії сервісних центрів та відеозв`язок(номери телефонів та скайп-адреси вказані на інформаційній сторінці Головного управління Пенсійного фонду України у Чернівецькій області за посиланням https://www.pfu.gov.ua/cv/ в розділі «Контакти») та електронну пошту.

Також звертаємо увагу отримувачів пенсій через установи банків на 4 1 1 1 300x147 - Береженого ОНЛАЙН бережеможливість дистанційної сплати комунальних послуг через онлайн-сервіси, які працюють цілодобово. Попросіть своїх рідних молодшого віку допомогти вам вирішити нагальні питання за допомогою онлайн-сервісів, налаштувати відеозв`язок зі спеціалістами пенсійної служби та опанувати електронні послуги, що вони з легкістю зроблять для вас.

Не ризикуйте своїм здоров’ям та життям, бережіть себе та своїх близьких! Запасіться терпінням, залишайтеся удома, невдовзі все налагодиться.

background Layer 1