Пропустити навігацію

Сучасні керівники користуються сучасними способами отримання інформації

unnamed 2 1 - Сучасні керівники користуються сучасними способами отримання інформаціїПіклуючись про безпеку для здоров`я своїх підлеглих в умовах карантину, буковинські роботодавці самостійно оперативно отримують довідки щодо страхового стажу і розміру заробітної плати працівників, інформацію з Електронного реєстру листків непрацездатності та іншу потрібну інформацію у зручному дистанційному форматі.

Завдяки численним перевагам електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду все більше  буковинських роботодавців надають перевагу дистанційному формату отримання потрібної інформації. Зростанню кількості користувачів цього сучасного сервісу сприяє і розширення шляхів доступу до всього спектру його послуг, зокрема, запровадження нових зручних способів реєстрації/авторизації на ньому за допомогою механізмів інтегрованої системи електронної ідентифікації GOV ID. Тепер увійти на портал можна за допомогою банківської картки чи оператора мобільного зв`язку. Такий шлях входу позбавляє необхідності особистого звернення до органів Фонду для заповнення заяви на реєстрацію користувача вебпорталу чи  до акредитованих  центрів сертифікації  ключів за отриманням цифрового підпису.

Електронні послуги вебпорталу – ідеальний спосіб дистанційного вирішення більшості питань пенсійного забезпечення, адже це не тільки легко, комфортно та оперативно, а й безпечно.

background Layer 1