Пропустити навігацію

Потурбуйся про безпеку своїх рідних

dopomoga starshym - Потурбуйся про безпеку своїх ріднихШановні буковинці!

У розпал поширення небезпечної інфекції потурбуйтесь про своїх рідних і близьких літнього віку. Подбайте про те, щоб у ваших батьків, дідусів і бабусь не виникало потреби залишати домівку. Пам`ятайте, що саме люди, яким за 60,  найбільш уразливі до інфекції та підпадають під високий ризик захворювання у разі недотримання правил самоізоляції.

Придбайте для них продукти та ліки, усе необхідне, оплатіть за них комунальні послуги й поповніть рахунок мобільного чи стаціонарного телефону, поцікавтеся іншими потребами та допоможіть у їх забезпеченні. За наявності питань з пенсійного забезпечення допоможіть їх вирішити за допомогою електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду (https://portal.pfu.ua) або отримати фахові консультації за телефонами гарячої лінії (номери яких зазначені на інформаційній сторінці Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області https://www.pfu.gov.ua/cv/ у розділі «Контакти») чи шляхом електронного листування з органами Фонду (info@cv.pfu.gov.ua). Тривале перебування вдома вони242883.p - Потурбуйся про безпеку своїх рідних можуть урізноманітнити освоєнням сучасних технологій отримання інформації й, безумовно, їм це буде і цікаво, і корисно.

 І вкотре нагадайте, що тимчасова необхідність залишатися удома – неодмінна умова збереження їхнього здоров`я і життя, що є для вас найбільшою цінністю. А ще – частіше телефонуйте батькам і рідним та спілкуйтеся за допомогою відеозв`язку, приділіть їм свою увагу, розрадьте теплими заспокійливими словами, щоб вони не відчували у цей нелегкий час тривоги на серці та смутку. Поясність, що тільки дотримання правил безпеки спроможне наблизити вихід зі складної ситуації, у якій ми всі зараз перебуваємо.

Шануйте й бережіть себе і своїх рідних!

 

background Layer 1