Пропустити навігацію

Для буковинських керівників електронний кабінет страхувальника – краще джерело корисної інформації

unnamed 5 - Для буковинських керівників електронний кабінет страхувальника – краще джерело корисної інформаціїКористуйтеся швидким та зручним способом отримання інформації та послуг в електронному «Кабінеті страхувальника» на вебпорталі Пенсійного фонду України. Тут ви зможете переглядати дані звітності щодо сплати ЄСВ, самостійно отримувати електронні довідки щодо страхового стажу та розміру заробітної плати працівників, отримувати інформацію з Електронного реєстру листків непрацездатності для здійснення розрахунків виплат за лікарняними листами, формувати й роздруковувати заяву-розрахунок та почерпнути багато іншої корисної інформації.

Для того, аби стати користувачем е-кабінету роботодавця, потрібно увійти на вебпортал https://portal.pfu.ua за допомогою електронного цифрового підпису.

Заощаджуйте свій час за допомогою електронних технологій, оперативно у зручний спосіб отримуючи максимум корисної інформації.

Довідково

Кількість користувачів вебпорталу з числа страхувальників, які використовують найману працю, в Чернівецькій області наразі перевищує 3 тисячі осіб та постійно зростає. Майже дві сотні буковинських роботодавців долучилися до цього числа упродовж останнього місяця.

background Layer 1