Пропустити навігацію

Фахівці юридичного управління провели професійний тренінг з правових питань

20200715 170533 300x225 - Фахівці юридичного управління провели професійний тренінг  з правових питаньЗ метою забезпечення максимально ефективного захисту інтересів Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області фахівці юридичної служби постійно підвищують професійний рівень шляхом проведення навчальних заходів, на яких вивчають новини законодавства, розширюють коло знань, вдосконалюють правову грамотність та отримують додатковий досвід.

Черговий професійний тренінг з колегами провели керівники відділів юридичного управління Віталій Факас та Юрій Глігор. Учасники заходу розглянули актуальні питання правничої практики, зокрема  «Правила, прийоми і методи нормотворчої техніки. Практичні аспекти підготовки проектів нормативно-правових та розпорядчих актів» та20200715 170544 300x225 - Фахівці юридичного управління провели професійний тренінг  з правових питань «Забезпечення додержання законодавства при здійсненні закупівель, укладенні та виконанні договорів», а також обговорили актуальні зміни, які відбулися у законодавстві з питань, які розглядалися.

Саме обізнаність юрисконсультів пенсійної служби у питаннях підготовки правових та розпорядчих актів, які готуються в процесі роботи, а також якісна та професійна підготовка і оформлення договорів, що укладаються в Головному управлінні, є запорукою успішної діяльності органу Пенсійного фонду.

За результатами проведеного тренінгу спеціалісти юридичного управління успішно склали іспит-тестування, який засвідчив високий рівень засвоєння отриманих знань.

Навчальний захід проведено із забезпеченням усіх вимог щодо дотримання обмежувальних заходів під час дії карантину.

 

background Layer 1