Пропустити навігацію

Вебпортал Пенсійного фонду – зручний сучасний сервіс, корисний для всіх!

2333 300x182 - Вебпортал Пенсійного фонду – зручний сучасний сервіс, корисний для всіх!Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України – сучасний сервіс, який дає змогу громадянам у зручний спосіб оперативно отримувати інформацію та послуги з соціального і пенсійного забезпечення. Корисний він не лише для пенсіонерів, а й для застрахованих осіб та роботодавців.

Зареєструвавшись на вебпорталі, пенсіонери мають можливість переглядати зі свого електронного пристрою дані пенсійних справ про здійснені нарахування/перерахунки,  подавати заяви та звернення до Фонду, замовляти виготовлення пенсійного посвідчення, в тому числі електронного, записуватися на прийом до фахівця тощо. Громадяни, які досягли пенсійного віку, можуть звернутися за призначенням пенсії в електронному форматі, уникаючи необхідності особистого відвідання з цією метою сервісного центру, а також здійснити попередній розрахунок майбутньої пенсії за віком за допомогою сервісу «Пенсійний калькулятор».
Особливо корисний вебпортал для застрахованих осіб, оскільки надає можливість переглядати персональні відомості про розмір заробітної плати і сплачених внесків, тривалість зарахованого страхового стажу й у такий спосіб контролювати ситуацію, яка визначає право на пенсійне забезпечення в майбутньому.

Зручний формат отримання корисної інформації пропонує цей сучасний електронний сервіс і керівникам-роботодавцям. У «Кабінеті страхувальника» вони мають змогу переглядати дані звітності щодо сплати ЄСВ, самостійно отримувати електронні довідки щодо страхового стажу і розміру заробітної плати працівників, інформацію з Електронного реєстру листків непрацездатності для здійснення розрахунків виплат за лікарняними листами, формувати й роздруковувати заяви-розрахунки тощо.

Головна перевага вебпорталу – можливість оперативного отримання потрібної інформації у зручний для себе час доби, не виходячи з дому. Окрім комфортності використання, електронні сервіси сьогодні особливо актуальні завдяки тому, що убезпечують від ризиків для здоров`я, пов`язаних з небезпекою зараження COVID-19.

Нагадуємо, що користуватися вебпорталом можна не тільки через персональний комп`ютер чи ноутбук, а й через смартфон, встановивши у ньому мобільний застосунок «Пенсійний фонд» зі зручним і зрозумілим функціоналом.

Долучайтеся до сучасних сервісів Пенсійного фонду!

Бережіть своє здоров’я та здоров’я свої близьких!

background Layer 1