Пропустити навігацію

Сервіси «Автоматичне призначення пенсії» та мобільний застосунок «Пенсійний фонд» презентували на місцевому телеканалі

Screenshot 2020 09 18 11 04 37 347 com.google.android.youtube 300x169 - Сервіси «Автоматичне призначення пенсії» та мобільний застосунок «Пенсійний фонд» презентували на місцевому телеканаліПенсійний фонд України запровадив нові онлайн-послуги. Це, зокрема, сервіси «Автоматичне призначення пенсії» та мобільний застосунок «Пенсійний фонд». Про це в коментарі буковинському телеканалу «ТВА» повідомила заступник начальника управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Наталя НАЗАРЕНКО.

– Нові онлайн-послуги запроваджено для того, аби людина могла не виходячи з дому скористатися сервісами й отримати необхідні послуги. Вони розраховані не тільки на пенсіонерів, але й працюючих. Наприклад сервіс «Автоматичне призначення пенсії» дозволяє людям, які ще не є пенсіонерами та авторизовані за допомогою кваліфікованогоScreenshot 2020 09 18 11 04 15 842 com.google.android.youtube 300x169 - Сервіси «Автоматичне призначення пенсії» та мобільний застосунок «Пенсійний фонд» презентували на місцевому телеканалі електронного підпису на вебпорталі Пенсійного фонду, завчасно надати всі необхідні дані для призначення пенсії, і при досягненні пенсійного віку вона встановлюється автоматично з урахуванням всієї наявної інформації у Фонді, – розповіла Наталя Назаренко.

Крім того, набуває популярності сервіс мобільний застосунок «Пенсійний фонд». Як повідомила фахівчиня пенсійної служби, використовуючи застосунок, можна повноцінно користуватись своїм особистим електронним кабінетом, звертатись до Пенсійного фонду України та отримувати відповіді, подати анкету-заяву на автоматичне призначення пенсії, переглянути відомості з Реєстру застрахованих осіб (анкетні дані, надана роботодавцем (страхувальником) інформацію про заробітну плату, сплачені на користь особи страхові внески, набутий страховий стаж) та з електронної пенсійної справи (для пенсіонерів). Версії мобільного застосунку для пристроїв з операційними системами Android та IOS можна завантажити з Google Play та AppStore.

Відео можна переглянути тут.

 

background Layer 1