Пропустити навігацію

Поважну буковинку привітали зі 100-літнім ювілеєм

IMG cc271696d9c0f104af876c6e23680520 V 300x225 - Поважну буковинку привітали зі 100-літнім ювілеємДо людей похилого віку у буковинських пенсійників особливе ставлення – це вияв глибокої поваги та уваги, турботи і піклування, прагнення підтримати, допомогти. З відрадою та душевною теплотою представники пенсійної служби вітають літніх людей з поважними іменинами.

З теплими словами привітань з нагоди «золотого», столітнього ювілею до мешканки села Малий Кучурів Параски Тодорівни Міщенчук завітав начальник Заставнівського відділу обслуговування громадян Віктор Стасюк. Побажавши доброго здоров’я на довгі роки, родинної злагоди і благополуччя та вручивши подарунки, представник Фонду розпитав пенсіонерку про її життєвий шлях і секрети довголіття, поцікавився своєчасністю отримання пенсійних виплат та потребою в наданні допомогиу вирішеннітих чи інших питань.

Буковинська довгожителька розчулено подякувала гостям за привітання, добрі побажання і виявлену увагу, яка для неї надзвичайно цінна і важлива.

background Layer 1