Пропустити навігацію

Працівників пенсійної служби, які захищали Вітчизну, відзначили нагородами

IMG 8244 225x300 - Працівників пенсійної служби, які захищали Вітчизну, відзначили нагородамиЗ нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області керівник пенсійної служби краю Михайло Романів відзначив нагородами працівників Головного управління, котрі без страху підставили своє мужнє плече на захист кордонів української держави, учасників бойових дій 2014-2015 років – заступника начальника управління – начальника відділу юридичного управління Михайла Чорнея та головного спеціаліста управління інформаційних систем та електронних реєстрів Володимира Дзюбу.

– Мільйони українців віддали свої життя за свою націю, за народ і державу. Захисники нашої Вітчизни і сьогодні на лінії вогню віддають душу й тіло на вівтар свободи України. І ми про це повинні завжди пам’ятати, – зауважив у вітальному слові Михайло Романів.

Працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області від щирого серця висловлюють свою вдячність та підтримку колегам за цей мужній крок – захист нашої Вітчизни від зовнішнього ворога. Своїм вчинком всі, хто пройшов чи наразі несе військову службу, надають нам приклад справжнього, а не показного, патріотизму, сміливості та рішучості.

 

 

background Layer 1