Пропустити навігацію

Мешканців Сторожинеччини закликали до активного використання електронних послуг вебпорталу

20201112 Flesh mob 300x225 - Мешканців Сторожинеччини закликали до активного використання електронних послуг вебпорталуЗ метою привернення уваги громадян до актуальності використання дистанційних послуг пенсійники Сторожинецького  відділу обслуговування громадян організували на центральній площі міста флешмоб на тему “Переваги використання електронних сервісів порталу Пенсійного фонду України”.

Фахівці сервісного центру акцентували увагу перехожих та містян, які долучилися до акції, на зручності та безпечності використання дистанційного способу вирішення питань соціального і пенсійного забезпечення, поінформували про широкий функціонал електронних послуг пенсійної служби. Розповіли про те, що отримати корисну інформацію на вебпорталі можуть не тільки нинішні та майбутні пенсіонери, а й люди молодого віку.  Громадяни, які сьогодні працюють, мають змогу в такий спосіб відстежувати персональні відомості про суми нарахованих заробітків, сплачених внесків та тривалість набутого стажу, контролюючи дотримання роботодавцем вимог трудового законодавства, що визначальним чином впливає на формування їхніх пенсійних перспектив. Повідомили про можливість перегляду даних про трудові відносини в Електронній трудовій книжці та внесення за потреби уточнень чи доповнень до неї, визначення орієнтовного розміру майбутньої пенсії за допомогою Пенсійного калькулятора, отримання довідок в електронному форматі та багато інших корисних функцій. Поінформували про способи авторизації на вебпорталі для отримання усього спектру послуг та шляхи оперативного знаходження потрібної інформації. Закликали представників молодого покоління допомагати старшим людям в оволодінні сучасними технологіями для отримання пенсійних послуг.

Демонструючи виразні гасла із закликами до використання електронних сервісів, їх переліком та адресою вебпорталу, фахівці пенсійної служби акцентували увагу мешканців міста і району на зручності дистанційного обслуговування та його безпечності, що особливо актуально у період карантинних обмежень.

Захід проведений з дотриманням всіх правил безпеки в епідемічній ситуації.

 

background Layer 1