Пропустити навігацію

Поважного ветерана з Новоселиччини привітали із золотим ювілеєм

Protsyuk 100 rokiv Georgij  225x300 - Поважного ветерана з Новоселиччини привітали із золотим ювілеємЛюдей, яким доля дарує довголіття, буковинські пенсійники шанують та завжди стараються огорнути турботою і піклуванням. З особливою приємністю здоровлять іменинників зі знаменними датами на їхньому життєвому шляху.

Днями 100 років від дня народження виповнилося поважному пенсіонеру з села Тарасівці Новоселицького району Георгію РУСКАНУ. Зі словами щирих привітань до оселі ювіляра завітали заступник начальника відділу обслуговування громадян Анатолій Процюк разом з головою райдержадміністрації Олегом Мельничуком і головою районної ради ветеранів Миколою Чигирем. 

Вручивши подарунок до Дня народження, гості побажали ювілярові доброго здоров’я, міцності духу, життєвої енергії і благополуччя. Іменинник щиро подякував за теплі привітання та поділився спогадами про найбільш пам’ятні події свого життя. Георгій Рускан – учасник Другої світової війни, нагороджений орденами «За мужність»,  «Вітчизняної війни», медалями «За перемогу над Німеччиною у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.», «За взяття Берліна», героїчно зі зброєю в руках пройшов часи воєнного лихоліття та мужньо подолав багато життєвих випробувань.  

Представник Пенсійного фонду поцікавився у пенсіонера наявністю запитань щодо пенсійного забезпечення та запевнив, за виникнення будь-яких складнощів чи проблем допоможе їх вирішити. Літній чоловік висловив задоволеність своєчасною доставкою пенсійних виплат і обслуговуванням, яке забезпечує пенсійна служба, та висловив подяку за виявлену увагу і піклування.

Відвідини пенсіонера відбулися з дотриманням всіх необхідних протиепідемічних заходів безпеки.

background Layer 1