Пропустити навігацію

Представниця Головного управління взяла участь у відеоконференції, присвяченій Міжнародному дню боротьби з корупцією

1023 300x225 - Представниця Головного управління взяла участь у відеоконференції, присвяченій Міжнародному дню боротьби з корупцієюПрацівники Пенсійного фонду активно долучаються до проведення заходів, спрямованих на подолання корупції, викорінення цього негативного явища з життя суспільства. З нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією керівництво Пенсійного фонду України ініціювало проведення у форматі відеоконференції засідання круглого столу, до участі в якому запросило представників Головних управлінь Пенсійного фонду України в областях. Головне управління Фонду в Чернівецькій області представляла Тетяна САКАЛЮК – начальниця сектору із запобігання та виявлення корупції.

Учасники заходу акцентували увагу на важливості проведення інтенсивної діяльності, спрямованої на подолання корупції та популяризацію доброчесного способу життя українців. Згадали історію створення і розвитку структурного підрозділу, відповідального за цей напрямок роботи, відзначили позитивні напрацювання та поділились набутим досвідом.

Заступниця Голови правління Пенсійного фонду України 102 300x225 - Представниця Головного управління взяла участь у відеоконференції, присвяченій Міжнародному дню боротьби з корупцієюІрина Ковпашко зазначила, що працівники пенсійної служби, які є представниками державної влади, особливо відповідальні за бездоганне дотримання антикорупційного законодавства при виконанні своїх службових обов’язків, покликані виховувати у себе та у оточуючих нетерпимість до проявів корупції, спонукати громадян чинити опір найменшим її проявам, долучатись до справи виявлення і викорінення корупції. Олександр Касьянов, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Пенсійного фонду України, акцентував увагу на пріоритетних завданнях, на яких потрібно зосередити зусилля у майбутньому. Керівник департаменту з питань цифрового розвитку Віталій Спис, який є автором першої антикорупційної програми Пенсійного фонду України, зазначив, Пенсійний фонд як власник потужної бази даних Реєстру застрахованих осіб зобов’язаний забезпечувати достовірність персональної інформації та її надійний захист, не допускати випадків її фальсифікації. Зауважив, що розвиток цифрових технологій та електронних ресурсів сприяє унеможливленню корупційних проявів в органах Пенсійного фонду.

Учасники заходу обговорили програми і методику роботи із запобігання та виявлення корупції і відзначили, що тільки спільними зусиллями українці зможуть назавжди позбутися ганебного явища, яке стоїть на заваді повноцінному розвитку суспільства та його руху до цивілізованого європейського способу життя, що базується на засадах чесності, порядності й безумовної довіри.

background Layer 1