Пропустити навігацію

Навчальні семінари – шлях до вдосконалення професійних навичок

IMG 154da0f96ab674083ec19587e2b5cfab V 300x225 - Навчальні семінари – шлях до вдосконалення професійних навичокЗ метою вдосконалення методів роботи з ведення обліку та звітності грошових надходжень до бюджету Фонду працівники відділу виконання бюджету та бюджетно-фінансової звітності фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області взяли участь у семінарі-навчанні на тему “Актуальні питання обліку і звітності з надходжень до бюджету Пенсійного фонду України та використання коштів на пенсійні виплати”.

В ході навчального заходу фінансисти обговорили актуальні питання формування потреби в коштах на виплату пенсій і грошових допомог, ведення обліку надходжень та звітності, а також шляхи вирішення проблемних питань, які виникають в процесі виконання покладених на відділ завдань.

До участі в семінарі залучені фахівці, які працюють у режимі дистанційної роботи. По завершенні заходу, проведеного з дотриманням необхідних в умовах карантину заходів безпеки, відбулося тестування, результати якого засвідчили успішне засвоєння працівниками відділу навчальних матеріалів.  

IMG 6f09b1d09e4b10b8f5dd49378cefd673 V 300x225 - Навчальні семінари – шлях до вдосконалення професійних навичок

background Layer 1