Пропустити навігацію

Підсумки роботи юридичного управління у 2020 році та завдання наступного періоду обговорили на засіданні колегії

isayenko 15.12.2020 300x225 - Підсумки роботи юридичного управління у 2020 році та завдання наступного періоду обговорили на засіданні колегіїПро стан виконання завдань, покладених на юридичну службу у 2020 році, та пріоритетні напрямки роботи наступного періоду йшлося на підсумковій  колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайлові Романіву.

У своїй доповіді начальниця юридичного управління Олеся Ісаєнко поінформувала про успішне виконання структурним підрозділом у 2020 році поставлених завдань, зауваживши на вагомих здобутках за окремими напрямками діяльності. Акцентувала увагу на результативності вжитих заходів, спрямованих на наповнення бюджету Пенсійного фонду, дієвості  співпраці з органами Державної виконавчої служби. Відзначила ефективну роботу із захисту інтересів Пенсійного фонду в судах та активне проведення роз’яснювальних заходів. Зауважила на спрямованості колективу постійно вдосконалювати в сучасних умовах організацію правової роботи для оперативного досягнення поставлених цілей.

Олеся Ісаєнко  відзначила й проблемні питання, які виникали впродовж звітного періоду в процесі виконання визначених завдань, та окреслила оптимальні шляхи і методи їх вирішення у подальшій роботі.

Підсумовуючи  діяльність юридичної служби упродовж 2020 року, учасники колегії позитивно оцінили її внесок у забезпечення успішної роботи Головного управління та окреслили головні завдання на наступний період.

          

background Layer 1