Пропустити навігацію

Колегія заслухала звіт про діяльність управління внутрішнього аудиту

poshtar 15.12.2020 300x225 - Колегія заслухала звіт про діяльність  управління внутрішнього аудитуНа засіданні колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області розглянули звіт про діяльність управління внутрішнього аудиту у 2020 році.

Начальник управління Тетяна Поштар повідомила, що протягом 2020 року організовано та проведено 6 аудитів та 18 інших контрольних заходів з питань дослідження окремих операційних процесів. За результатами проведених досліджень надано відповідні рекомендації, які всіма суб’єктами аудитів взяті до виконання.

Керівник аудиторської служби зауважила, що проведення внутрішніх аудитів в 2020 році орієнтовано на здійснення оцінки ефективності, результативності та якості виконання завдань, надання адміністративних послуг, здійснення внутрішнього контролю. Удосконалювались форми і методи проведення досліджень, зокрема, оцінка об’єктів внутрішнього аудиту здійснювалась із використанням елементів бенчмаркінгу.

 Т. Поштар поінформувала про завершення формування Операційного плану діяльності з внутрішнього аудиту в Головному управлінні  на 2021 рік, який складено на основі визначених ризиків в діяльності структурних підрозділів за їх впливом і ймовірністю виникнення, з урахуванням яких визначено пріоритетні об’єкти аудиту. 

Учасники засідання позитивно оцінили діяльність управління внутрішнього  аудиту у 2020 році, окреслили завдання на наступний період щодо забезпечення дієвості внутрішнього контролю шляхом впровадження нових форм і методів проведення досліджень, визначення ризиків в діяльності Головного управління та їх актуалізації.

 

background Layer 1