Пропустити навігацію

Представниці Пенсійного фонду привітали поважну чернівчанку із золотим ювілеєм

02 300x229 - Представниці Пенсійного фонду привітали поважну чернівчанку із золотим ювілеємВеликою приємністю для фахівців Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області є привітання з поважними іменинами людей, яким доля дарувала довгий вік змістовного і героїчного життя.

Зі словами щирих привітань з нагоди 100-літнього ювілею завітали до оселі поважної пенсіонерки, учасниці Другої світової війни Марії Тихонівни Лихоткіної начальниця відділу обслуговування громадян №3 Світлана Пилипко та головна спеціалістка відділу Наталія Осипчук. Представниці Пенсійного фонду побажали іменинниці здоров’я і бадьорості духу на багато літ щасливого життя, миру і злагоди, душевного спокою і благополуччя, вручили квіти, солодощі й подарунок.

Приємно вражена виявленою увагою і теплими словами привітань, ювілярка поділилася з гостями дорогими серцю спогадами про свій життєвий шлях, сповнений як нелегкими випробуваннями, так і радісними подіями. Працюючи медичною сестрою, у часи воєнного лихоліття рятувала, почасти ризикуючи своїм життям, від тяжких поранень бійців, які захищали Батьківщину. В повоєнні часи продовжила роботу за фахом в лікувальних закладах, з людською чуйністю та професійною старанністю надаючи допомогу кожному пацієнтові. За подвижницьке й самовіддане ставлення до роботи, яка стала покликанням і справою всього її життя,  Марія Тихонівна здобула заслужений авторитет і повагу серед людей, а також  отримала чимало державних нагород.   

Подякувавши літній жінці за приємне спілкування, пенсійниці розпитали її про наявність тих чи інших складнощів у питаннях пенсійного забезпечення, поцікавились своєчасністю отримання пенсійних виплат, відповіли на запитання та порадили за виникнення потреби в додаткових роз’ясненнях звертатись до пенсійної служби телефоном або через відеозв’язок.

Відвідини пенсіонерки відбулись з дотриманням усіх необхідних заходів безпеки.

 

background Layer 1