Пропустити навігацію

Контролюйте сплату внесків і зарахування стажу не виходячи з дому

VEB PORTAL min 300x225 1 - Контролюйте сплату внесків і зарахування стажу не виходячи з домуПенсійний фонд прагне вдосконалити якість надання послуг, зробити якомога комфортнішими та максимально зрозумілими для громадян. Одним із найбільш популярних засобів дистанційного обслуговування громадян є вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду, кількість користувачів якого невпинно зростає. Серед них не тільки пенсіонери, а й застраховані особи та страхувальники, адже Фонд зосередив у своїй потужній базі даних інформацію не тільки з пенсійного забезпечення, а й зі сплати єдиного соціального внеску роботодавцями, зарахування страхового стажу кожній із застрахованих осіб тошо.

Головна перевага вебпорталу – можливість оперативного отримання потрібної інформації у зручний для себе час доби, не виходячи з дому. Окрім комфортності використання, електронні сервіси сьогодні особливо актуальні завдяки тому, що убезпечують від ризиків для здоров`я, пов`язаних з небезпекою зараження COVID-19.

Нагадуємо, що користуватися вебпорталом можна не тільки через персональний комп`ютер чи ноутбук, а й через смартфон, встановивши у ньому мобільний застосунок «Пенсійний фонд» зі зручним і зрозумілим функціоналом.

background Layer 1