Пропустити навігацію

За успішну реалізацію соціального партнерства – Почесна Грамота Об’єднання організацій роботодавців України

0336 300x225 - За успішну реалізацію соціального партнерства -   Почесна Грамота Об’єднання організацій роботодавців УкраїниНалагоджена десятилітня співпраця  в рамках угоди про взаємодію між  Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернівецькій області та Федерацією роботодавців в Чернівецькій області направлена на наповнення бюджету Пенсійного фонду України,  підвищення відповідальності страхувальників за виконання обов’язків, вжиття заходів захисту конституційних прав застрахованих осіб на соціальне та пенсійне забезпечення.

За активну участь у розвитку соціального діалогу, високопрофесійний менеджмент, новаторський підхід і лідируючі позиції у запроваджені пілотних проєктів у сфері інноваційних цифрових технологій і сервісів колектив Головного управління нагороджено Почесною Грамотою Об’єднання організацій роботодавців України. Нагороду від мені Голови ООРУ вручив  начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в  Чернівецькій області Михайлу Романіву заступник Голови Об’єднання організацій роботодавців України-Голова Федерації роботодавців в Чернівецькій області Микола Бузинський.

– Наша спільна мета – зміцнення та оздоровлення фінансових й соціальних відносин між роботодавцями та найманими працівниками. Це є ресурсом наповнення бюджету Фонду та стабільності пенсійної системи. Умовами успішного виконання подальших завдань й надалі залишається солідарна відповідальність та цілеспрямована взаємодія сторін соціального діалогу, що має забезпечити максимальне збереження відрахувань до пенсійного та інших фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування працівників, – зазначив під час вручення Грамоти очільник пенсійної служби краю Михайло Романів.

background Layer 1