Пропустити навігацію

Освітня діяльність за 2020 рік

На виконання Плану проведення семінарів-нарад з працівниками структурних підрозділів на базі Головного управління та по селекторному зв’язку у 2020 році проведено 48 семінарів-навчань.

Забезпечується підвищення кваліфікації державних службовців Головного управління. Впродовж звітного періоду підвищили кваліфікацію за загальними короткостроковими програмами 100% державних службовців від визначеної потреби. Державні службовці Головного управління підвищили рівень професійної компетентності на короткострокових семінарах, які проводить Чернівецький регіональний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, з отриманням відповідних сертифікатів та нарахуванням ЄКТС.

В червні – липні поточного року забезпечено професійне навчання 25 вперше призначених державних службовців (100% із запланованого).

У вересні-жовтні 2020 року пройшли навчання 30 державних службовців за професійною програмою на базі Чернівецького регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

Водночас 100% державних службовців здійснили навчання на масових відкритих он-лайн платформах «Prometheus» та “Дія. Цифрова освіта». 

Крім того, 30 державних службовців прийняли участь в 64 професійних тренінгах, організованих Пенсійним фондом України. За результатами професійних тренінгів працівники Головного управління визнані внутрішніми тренерами, проведено відповідні навчання та тестування.  В цілому у 2020 році на базі Головного управління пройшли відповідні навчання 100% державних службовців.

 

background Layer 1