Пропустити навігацію

Нове віддалене робоче місце працівника Пенсійного фонду буде створено у Кам’янецькій ОТГ

148106776 218159826709626 6492776795913419910 n 300x138 - Нове віддалене робоче місце працівника Пенсійного фонду буде створено у Кам’янецькій ОТГНаближення послуг до людей – пріоритетний напрямок роботи буковинських пенсійників, які докладають максимум зусиль і наполегливості, щоб мешканці краю мали можливість отримувати консультації та вирішувати інші питання соціального й пенсійного забезпечення за місцем проживання. Налагодивши тісну взаємодію з органами місцевого самоврядування і громадськими організаціями, представники Фонду провадять активну роботу з розширення мережі віддалених робочих місць в об’єднаних територіальних громадах.

Днями досягнуто домовленості про створення віддаленого робочого місця працівників Пенсійного фонду в Кам’янецькій об’єднаній територіальній громаді. Відповідну угоду з Головним управлінням Пенсійного фонду в Чернівецькій області, передану начальником Глибоцького відділу обслуговування громадян Іваном Крецу, підписав голова Кам’янецької сільської ради Василь Загарюк.

Ділова зустріч відбулася за участі голови ветеранської організації Георгія Карлійчука, котрий відзначив важливість створення для мешканців територіальної громади сприятливих умов з отримання пенсійних послуг неподалік їхніх домівок, що позбавить людей необхідності долати відстані й витрачати час на поїздки до сервісного центру.

Представник Головного управління Пенсійного фонду в області подякував керівнику сільської громади за сприяння у справі покращення якості обслуговування громадян, висловив вдячність за підтримку голові ветеранської організації та відзначив важливість ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування, ветеранських та інших громадських організацій у наближенні до людей державних послуг, забезпеченні їх максимальної зручності, доступності та відкритості.

background Layer 1