Пропустити навігацію

Мешканці Чагорської територіальної громади отримали консультації за місцем проживання

kretsu chagor 300x138 - Мешканці Чагорської територіальної громади отримали консультації за місцем проживанняНачальник відділу обслуговування громадян №4 Іван Крецу провів прийом громадян на віддаленому робочому місці в Чагорській територіальній громаді.

Представник Фонду надав відвідувачам детальні роз’яснення питань пенсійного забезпечення, які стосувалися перерахунків пенсій та порядку встановлення доплат, виплати щомісячних компенсацій 80-річним пенсіонерам. Громадян працездатного віку поінформував про вимоги до страхового стажу, необхідного  для призначення пенсії, зазначивши, що його зарахування відбувається винятково за умови офіційного працевлаштування й сплати внесків з легально задекларованої зарплати у розмірі, не меншому за мінімальний.

Особливу увагу мешканців громади Іван Крецу звернув на зручні можливості дистанційного отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення за телефоном гарячої  лінії, через відеозв’язок та електронну пошту. Розповів про широкий спектр електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду, закликав активно користуватись цим зручним і доступним сервісом, який дає змогу оперативно отримувати потрібну інформацію та послуги не виходячи з дому. Пояснивши порядок авторизації на вебпорталі, роздав відвідувачам інформаційні буклети з роз’ясненням порядку використання сучасних електронних сервісів та інших актуальних питань пенсійного забезпечення.

Проведення прийому громадян відбулося з чітким дотриманням необхідних у період карантину правил безпеки.

 

background Layer 1