Пропустити навігацію

До електронного декларування доходів готуємось відповідально

02225 300x225 - До електронного декларування доходів готуємось відповідальноПрацівники Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області  з великою відповідальністю ставляться до електронного декларування доходів. Особливу увагу приділяють вдосконаленню знань антикорупційного законодавства та вивченню запроваджених до нього нововведень. Адже правильно подана декларація – відображення доброчесності й свідомого ставлення до свого службового обв’язку, що є ознаками європейського суспільства.

У період кампанії декларування доходів за минулий рік завідувачка сектору з питань запобігання та виявлення корупції Тетяна САКАЛЮК в онлайн-режимі провела з фахівцями всіх структурних підрозділів Головного управління серію навчальних семінарів, в ході яких нагадала колегам головні правила заповнення декларацій, надала детальні роз’яснення за кожним з пунктів.

Керівниця структурного підрозділу, відповідального за дотримання антикорупційного законодавства, наголосила на важливості чіткого і достовірного подання інформації, закликала колег з максимальною уважністю заповнювати всі пункти, відображати відомості чітко й точно та подавати декларації своєчасно. Для уникнення помилок порекомендувала керуватись Пам’яткою щодо актуальних питань заповнення електронних декларацій, направленою всім структурним підрозділам, за виникнення будь-яких складнощів закликала звертатись до сектору за наданням консультаційної допомоги.

Тетяна Сакалюк висловила впевненість у свідомому ставленні кожного працівника Головного управління до процесу декларування доходів та розумінні важливості дотримання вимог антикорупційного законодавства, побажала успіхів та вагомих професійних здобутків.

(Додаткову інформацію можна отримати на сайті Національного агенства з питань запобігання корупції  та переглянути в Пам’ятці щодо електронного декларування 2020 року)

 

background Layer 1