Пропустити навігацію

Прийом громадян на віддаленому робочому місці провели у Ванчиковецькій територіальній громаді

Vanchykivtsi OTG 300x225 - Прийом громадян на віддаленому робочому місці провели у Ванчиковецькій територіальній громадіЗаступник начальника відділу обслуговування громадян №5 Анатолій Процюк провів прийом громадян на віддаленому робочому місці працівника Фонду у Ванчиковецькій сільській територіальній громаді.

Представник  пенсійної служби надав місцевим  мешканцям роз’яснення щодо здійснених цьогоріч перерахунків пенсій та повідомив, що перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам (частина четверта статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування») цьогоріч буде проведено у червні. Анатолій Процюк ознайомив місцевих мешканців з сучасними дистанційними та електронними сервісами пенсійної фонду України, закликав активно ними користуватись. Також повідомив, що вебпортал містить низку корисних послуг для пенсіонерів, застрахованих осіб та страхувальників, скористатися якими можна  дистанційно, не звертаючись до сервісних центрів.

Анатолій Процюк провів зустріч з колективом територіальної громади та обговорив шляхи взаємодії з удосконалення якості надання місцевому населенню державних послуг і забезпечення повномірного інформування громадян з актуальних питань пенсійного забезпечення.

background Layer 1