Пропустити навігацію

Надаємо пенсійні послуги на віддалених робочих місцях

verenchany 300x169 - Надаємо пенсійні послуги на віддалених робочих місцяхНачальник відділу обслуговування громадян № 5 Віктор Стасюк здійснив прийом громадян у Веренчанській сільській територіальній громаді.

Представник Пенсійного фонду поінформував громадян про залежність розміру  пенсії від тривалості страхового стажу та величини легальної заробітної плати, з якої сплачено страхові внески. Зауважив, що з 1 січня 2021 року правом на призначення пенсії за віком можуть скористатися громадяни, які при досягненні 60-ліття мають не менше 28 років страхового стажу, та зазначив, що тривалість стажу, необхідного для реалізації права на пенсійне забезпечення, продовжує зростати щороку на рік до 2028 року, коли для призначення пенсії вже потрібно буде мати не менше 35 років стажу.

Нагадав громадянам про зручність електронних послуг Пенсійного фонду України. Звернув увагу, що для отримання доступу до всього спектру пенсійних послуг потрібно авторизуватись на вебпорталі за допомогою кваліфікованого електронного підпису та закликав місцевих мешканців  активно користуватись сучасними послугами пенсійної служби. Наголосив, що оперативну інформацію можна отримати за телефоном (03737)3-19-30–  гаряча лінія відділу обслуговування громадян №5.

background Layer 1