Пропустити навігацію

Продовжуємо інформувати громадян на віддалених робочих місцях

Начальник відділу обслуговування громадян №4 Іван Крецу провів виїзний прийом для мешканців с. Стерче, Глибоцької селищної територіальної громади.

kretsu 21.07 300x138 - Продовжуємо інформувати громадян на віддалених робочих місцяхПредставник пенсійної служби поінформував громадян про зміну порядку здійснення пенсійних виплат, роз’яснив  залежність розміру  пенсії від тривалості страхового стажу та величини легальної заробітної плати, з якої сплачено страхові внески. Розповів про підвищення пенсійних виплат з 1 липня, про зміни у пенсійному забезпеченні  kretsu 21.07.jpg1  300x138 - Продовжуємо інформувати громадян на віддалених робочих місцяхпотерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Розповів  мешканцям громади  про можливості отримання інформації та послуг з пенсійного забезпечення через відеозв’язок, телефон гарячої лінії ((03734)2-42-04) та за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua). Відповів на індивідуальні запитання громадян.

Також Іван Крецу провів зустріч з трудовим колективом ЦНАПу, обговорили шляхи подальшої співпраці щодо якості надання місцевому населенню державних послуг та забезпечення всебічного інформування громадян з актуальних питань пенсійного забезпечення.

 

background Layer 1