Пропустити навігацію

В Головному управлінні провели День відкритих дверей для студентської молоді

isayenko 01 300x225 - В Головному управлінні провели День відкритих дверей для студентської молодіВ Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області особливу увагу приділяють спілкуванню з молоддю, адже саме їй належить творити майбутнє нашої держави. Буковинські пенсійники постійно проводять для  учнів та студентів лекції та семінари, під час яких дають молодим людям важливі поради та настанови; влаштовують диспути на актуальні теми; організовують спільні заходи для громадськості, залучають до волонтерського руху з надання допомоги людям похилого віку, а також запрошують до себе в гості, щоб ознайомити з принципом роботи державної служби, поділитися набутим упродовж десятиліть цінним досвідом.

Цього разу День відкритих дверей працівники Головного управління влаштували для студентів юридичного факультету Чернівецького Національного університету імені Юрія Федьковича. isayenko 26.07.20211 300x225 - В Головному управлінні провели День відкритих дверей для студентської молодіПоінформувавши майбутніх правозахисників із засадами пенсійного забезпечення, розповіли про роботу структурних підрозділів, про особливості державної служби, однією з яких є велика відповідальність перед людьми. Продемонструвавши приміщення, в яких проводяться робочі та урочисті заходи, провели екскурсію в Музеї пенсійної історії Головного управління, якому цьогоріч виповнилося 5 років.

Молоді люди з цікавістю оглянули експозиції, які відображають історію становлення і розвитку пенсійної служби на Буковині. Це законодавчі постанови, урядові розпорядження і накази, картотеки і журнали ведення пенсійних справ, паперові особові рахунки, персональні документи старого зразка, оригінальний інвентар та приладдя, яке використовували в роботі пенсійники у різні часи. Демонструючи численні експонати минулого, представники Фонду звернули увагу isayenko 26.07.21 300x225 - В Головному управлінні провели День відкритих дверей для студентської молодістудентів на те, наскільки складною та копіткою була праця пенсійників минулих часів та наскільки змінив усе стрімкий розвиток новітніх технологій буквально за кілька десятиліть. Показали молодим людям стенди  з відображенням сучасних методів роботи і фотоальбоми, які зберігають пам’ять про життя колективу управління минулих років.

– Зберігаємо історію, творимо сьогодення,isayenko 2 300x225 - В Головному управлінні провели День відкритих дверей для студентської молоді дбаємо про майбутнє, – гасло, розміщене на стіні нашого музею, є основоположним принципом нашої роботи, – зазначила заступниця начальника відділу організаційно-інформаційної роботи Головного управління Ольга ЧЕРНЯК. – Адже успіх будь-якої справи базується на здобутках минулих поколінь. Ми використовуємо досвід своїх попередників, розвиваємо та вдосконалюємо роботу, щоб передати вам, творцям майбутнього, корисні знання і напрацювання. Сподіваємося, вони стануть міцним фундаментом для розбудови розвинутої економіки успішної європейської держави.

background Layer 1