Пропустити навігацію

Представники пенсійної служби Буковини продовжують консультувати громадян на віддалених робочих місцях

Magala 225x300 - Представники пенсійної служби Буковини продовжують консультувати громадян на віддалених робочих місцяхДля забезпечення доступності пенсійних послуг продовжуються прийоми громадян на віддалених робочих місцях працівників сервісних центрів Пенсійного фонду. Зокрема, заступник начальника відділу обслуговування громадян №5 Анатолій Процюк провів прийом громадян в Магальській територіальній громаді.

Надав  місцевим мешканцям роз’яснення законодавчих засад пенсійного забезпечення, порядку здійснених цьогоріч перерахунків пенсій, поінформував про особливості виплати і доставки пенсій та грошових допомог. Розповів про залежність розміру пенсії від набутого страхового стажу та наголосив, що зарахування періодів роботи до стажу відбувається винятково за умови сплати роботодавцем страхових внесків у розмірі, не меншому за мінімальний.

Анатолій Процюк надав детальні відповіді на індивідуальні запитання відвідувачів, котрі звернулись на прийом, ознайомив їх зі зручною можливістю вирішення питань пенсійного забезпечення в електронному форматі через вебпортал Пенсійного фонду України. Закликав  активно користуватись сучасними сервісами, які дозволяють отримати потрібну інформацію та послуги не виходячи з дому. Розповів про сучасний сервіс призначення пенсії в автоматичному режимі і пояснив порядок подання анкети-заяви щодо вибору такого формату оформлення пенсії.      

 

background Layer 1