Пропустити навігацію

Відбувся прийом громадян в обласній організації УТОГ

utog2 300x224 - Відбувся прийом громадян в обласній організації УТОГФахівець відділу обслуговування громадян №3 Людмила Євась  провела зустріч з підопічними Чернівецької обласної організації Українського товариства глухих.

Зустріч відбулася в будинку культури УТОГ. Роз’яснення представника Фонду супроводжувались синхронним сурдоперекладачем. Людмила Євась поінформувала присутніх про зміни в пенсійному законодавстві з 1

utog1 300x224 - Відбувся прийом громадян в обласній організації УТОГ

 липня 2021 року, про вимоги до мінімального страхового стажу, необхідного для виходу на пенсію за віком, про особливості пенсійного забезпечення осіб з інвалідністю. В ході зустрічі чимало питань стосувалося порядку призначення пенсії у зв’язку з втратою годувальника, обговорювалось питання здійснення перерахунку пенсій в автоматизованому режимі та за заявами громадян. На всі запитання представник Фонду надала кваліфіковані відповіді.

В ході заходу особливу увагу приділено роз’ясненню останніх новацій в пенсійному законодавстві, проінформовано про електронні послуги, що надаються Фондом, про можливість реєстрації на  вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1