Пропустити навігацію

Мешканці Петровецької територіальної громади отримали фахові консультації з пенсійних питань

IMG 0a4b7bb7e2dd68f55decc2ed63cc1401 V 300x225 - Мешканці Петровецької територіальної громади отримали фахові консультації з пенсійних питаньПровідна спеціалістка відділу обслуговування громадян №4 Ніна Вілор  провела прийом громадян на віддаленому робочому місці для мешканців Петровецької сільської територіальної громади.

Фахівчиня пенсійної служби надала кожному з відвідувачів детальні роз’яснення питань пенсійного забезпечення, зокрема, щодо порядку нарахування/перерахунків пенсійних виплат, зарахування страхового стажу та необхідної його тривалості для призначення пенсії за віком.

Детально ознайомивши місцевих мешканців з широким спектром електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду України, закликала активно користуватись цим зручним сучасним сервісом. Зауважила, що авторизація на вебпорталі за допомогою кваліфікованого електронного підпису відкриває доступ до практично всіх послуг з пенсійного забезпечення, які надають фахівці сервісних центрів, а тому варто скористатись можливістю заощаджувати свій час. Звернула увагу на зручний формат призначення пенсії в автоматичному режимі та пояснила, що для замовлення такої послуги достатньо заздалегідь заповнити анкету-заяву, перевірити дані електронної трудової книжки і прикріпити скан-копії необхідних документів. Нагадала про можливість дистанційного отримання консультацій через відеозв’язок зі спеціалістами сервісного центру, надала кожному з відвідувачів інформаційні буклети з контактними даними відділу обслуговування громадян і роз’яснювальними матеріалами щодо сучасних послуг пенсійної служби.IMG 9b21ea8f1480559c2ddfd3bfc63aace2 V 300x225 - Мешканці Петровецької територіальної громади отримали фахові консультації з пенсійних питань

 

background Layer 1