Пропустити навігацію

Для отримання пенсійних послуг не обов’язково відвідувати сервісний центр

05 300x169 - Для отримання пенсійних послуг не обов’язково відвідувати сервісний центрЗ метою наближення пенсійних послуг до населення Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області у співпраці з органами місцевого самоврядування подбало про створення зручної можливості отримання мешканцями краю пенсійних послуг за місцем проживання. Для цього в 47 територіальних громадах краю створено  49 віддалених робочих місць фахівців Фонду, де можна отримати практично увесь спектр пенсійних послуг – від консультацій до прийому документів для призначення пенсії й замовлення пенсійних посвідчень.  

З початку нинішнього року спеціалістами Головного управління надано більше тисячі послуг з питань пенсійного забезпечення на віддалених робочих місцях.

Дізнатись адреси розташування віддалених робочих місць фахівців пенсійної служби, номери телефонів та графіки прийому можна на інформаційній сторінці Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області https://www.pfu.gov.ua/cv/ у розділі «Контакти».

Принагідно нагадуємо про зручну можливість вирішення питань пенсійного забезпечення у дистанційному форматі: за телефонами гарячих ліній, засобами відеозв’язку та електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua Цьогоріч фахові роз’яснення за телефонами гарячих ліній отримали понад 20 тисяч краян, більше півтисячі проконсультувались у спеціалістів за допомогою відеозв’язку.

background Layer 1