Пропустити навігацію

Мешканцям Тарашанської громади надали консультації з пенсійних питань

kretsu Tarashany 16092021 300x138 - Мешканцям Тарашанської громади надали консультації з пенсійних питаньНачальник відділу обслуговування громадян №4 Іван Крецу провів прийом громадян на віддаленому робочому місці в Тарашанській територіальній громаді.

Представник Пенсійного фонду поінформував відвідувачів з актуальних питань пенсійного законодавства, роз’яснив порядок призначення пенсій різних видів, назвав головні фактори, які справляють визначальний вплив на обчислення розміру пенсійної виплати, надав індивідуальні консультації.

Іван Крецу розповів громадянам про переваги електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду, пояснив порядок авторизації для використання усього функціоналу сервісу. Ознайомив з порядком подання сканованих копій документів про трудову діяльність для впорядкування електронної трудової книжки та можливість завчасного, до настання пенсійного віку, подання заяви-анкети на автоматичне призначення пенсії. Роздав інформаційні матеріали з важливих питань пенсійного забезпечення і нагадав про зручний спосіб з’ясування питань за допомогою відеозв’язку та електронного листування.

background Layer 1