Пропустити навігацію

Колегія при начальнику Головного управління розглянула питання реалізації кадрової стратегії

IMG 20210922 101304 300x169 - Колегія при начальнику Головного управління розглянула питання реалізації кадрової стратегіїРезультати реалізації HR-стратегії організації та розвитку персоналу обговорили під час засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

Як відзначено в доповіді, для забезпечення європейських стандартів функціонування та надання послуг, підвищення прозорості діяльності та ефективності управління персоналом в Головному управлінні визначено стратегічний підхід до розуміння сутності персоналу та організації процесу управлінської діяльності. Організовано добір і розстановку кадрів, покращення використання кадрового потенціалу і кар’єрне зростання, покращення рівня професійної компетенції, оптимізацію структури управління.

Активне використання системи рекрутингу здійснюється з використаннямIMG 20210922 101237 300x169 - Колегія при начальнику Головного управління розглянула питання реалізації кадрової стратегії таких ефективних джерел інформації, як соціальні мережі та сайти пошуку роботи.

Забезпечується належна якість професійного навчання, створено умови для розвитку вмінь та навичок працівників. Організовано проведення навчань за спеціальними короткостроковими програмами, тренінги за участю фахівців Пенсійного фонду України, Чернівецького регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації, крім того шляхом самоосвіти за допомогою освітніх он-лайн платформ «Дія», «Prometheus» та «Відкритий університет майдану». Як результат з початку року свою професійну компетентність підвищили уже 99,3% державних службовців.

Акцент в роботі з персоналом робиться не тільки на підвищенні рівня кваліфікації спеціаліста, але й створенні сприятливого організаційного та психологічного клімату. Фахівці-психологи проводять відповідні тренінги, психодіагностичні дослідження, анкетування, консультації.

Важливим напрямом реалізації Стратегії з розвитку персоналу є професійна підтримка – наставництво новопризначених спеціалістів, з метою їх адаптації в трудовому колективі.

Під час засідання колегії начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів зауважив на важливості взаємодії керівників структурних підрозділів із службою персоналу з питань добору кадрів, оцінки та розвитку своїх підлеглих.

Колегія визнала роботу з персоналом щодо реалізації НR – стратегії в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області такою, що відповідає визначеному плану дій. Рекомендувала продовжувати розвиток і зміцнення кадрового потенціалу Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

background Layer 1