Пропустити навігацію

Пенсійники Буковини продовжують надавати громадянам кваліфіковані роз’яснення

brusnytsya 23092021 300x161 - Пенсійники Буковини продовжують надавати громадянам кваліфіковані роз’ясненняНачальник відділу обслуговування громадян №1 Микола Бойко провів прийом громадян у Брусницькій територіальній громаді.

Повідомив про механізм призначення пенсії та основні фактори, які справляють вплив на визначення її розміру. 

Ознайомив  мешканців Брусниці з широким спектром електронних сервісів, які дають змогу оперативно отримати потрібну інформацію чи послугу з пенсійного забезпечення не виходячи з дому. Зауважив, що авторизація на вебпорталі за допомогою кваліфікованого електронного підпису відкриває доступ практично до всіх послуг з пенсійного забезпечення, які надають фахівці сервісних центрів, тому варто активно користуватись такою можливістю і заощаджувати свій час. Звернув увагу на зручний сучасний формат призначення пенсії в автоматичному режимі та пояснив, що для замовлення такої послуги достатньо заздалегідь заповнити анкету-заяву, перевірити дані електронної трудової книжки і прикріпити скан-копії необхідних документів. Надав кожному з відвідувачів детальні роз’яснення питань пенсійного забезпечення, зокрема, щодо порядку нарахування/перерахунків пенсійних виплат, зарахування страхового стажу та необхідної його тривалості для призначення пенсії за віком.

Нагадав про можливість дистанційного отримання консультацій за телефоном (03730)2-13-75 –  гаряча лінія відділу обслуговування громадян №1.

 

background Layer 1