Пропустити навігацію

Автоматичне призначення пенсії: сучасні пенсіонери довіряють сучасним сервісам Пенсійного фонду

Сучасні сервіси Пенсійного фонду набувають все більшої популярності серед мешканців області. Пересвідчившись у їх зручності, оперативності та доступності, краяни призвичаюються до вирішення питань пенсійного забезпечення в електронному форматі з використанням широкого спектру послуг вебпорталу Пенсійного фонду, функціонал якого постійно оновлюється. Своїми враженнями поділилися буковинці, котрі скористалися послугою з автоматичного призначення пенсії.

Andrijchuk Glyb 225x300 - Автоматичне призначення пенсії: сучасні пенсіонери довіряють сучасним сервісам Пенсійного фондуВіктор Миколайович АНДРІЙЧУК, смт Глибока, колишній працівник митної служби:

–        Завжди прагну бути в курсі важливих подій та актуальної інформації, і в цьому електронні технології суттєво допомагають. Без них сьогодні ніяк не обійтися. Тому активно користуюся сучасним сервісами, які дозволяють оперативно отримати потрібні дані чи необхідну послугу. Дуже корисним Інтернет-ресурсом з потужною базою даних вважаю вебпортал Пенсійного фонду, послугами якого  уже тривалий час доволі часто користуюсь. З наближенням пенсійного віку ретельно відстежував в Особистому кабінеті персональні відомості, сформував пакет потрібних документів, завантажив їх скановані копії та заповнив заяву на автоматичне призначення пенсії. Пенсійна служба спрацювала доволі чітко і у встановлений термін мене повідомили про прийняте рішення. Жодних ходінь установами, жодних черг та виснажливих очікувань – сервіс автоматичного призначення пенсії цілковито позбавив такої необхідності. Отож раджу всім майбутнім пенсіонерам користуватися електронними послугами пенсійної служби, заощаджувати свій час для потрібних справ і улюблених занять. Треба йти у ногу з часом і використовувати зручні можливості, які він відкриває.

БОЖКО Ірина Георгіївна, викладач Чернівецького медичногоBozhko CHern 225x300 - Автоматичне призначення пенсії: сучасні пенсіонери довіряють сучасним сервісам Пенсійного фонду фахового коледжу:

–        Сучасність потребує від нас оперативності, швидкого отримання і передачі великої кількості інформації, і в цьому електронні технології є найкращими помічниками. Як для активних молодих людей та  досвідчених професіоналів у різних галузях діяльності, так і для представників старшого покоління, які готуються або вже вийшли на заслужений відпочинок. Для нас, освітян, застосування новітніх технологій є першою необхідністю, адже вони сприяють модернізації методів роботи та її ефективності. Без них сьогодні складно уявити своє життя.

Як активний користувач Інтернет-ресурсів, хочу відзначити дуже корисний сучасний сервіс – вебпортал Пенсійного фонду, де кожна людина може отримати багато важливої для себе інформації та потрібних послуг. Я особисто давно ним користуюсь для відстеження персональних даних, отримання електронних довідок та інших документів, впорядкування внесеної інформації, зокрема, в електронній трудовій книжці,  оцінювання своїх пенсійних перспектив, розрахунку майбутньої пенсії та багато іншого. З наближенням пенсійного віку вирішила скористатись послугою з автоматичного призначення пенсії і дуже задоволена цим зручним сервісом. Оскільки всі документи попередньо впорядкувала, то після заповнення анкети-заяви тільки додала їх скановані копії й відправила до Пенсійного фонду. Отримала повідомлення про призначення пенсії та її розмір в установлений термін, так що без потреби відвідування сервісного центру оформила пенсію по-сучасному, без зайвих витрат часу, жодних проблем і зволікань. Тепер раджу всім своїм знайомим скористатись зручною можливістю автопризначення пенсії.

Kovalyuk Zast - Автоматичне призначення пенсії: сучасні пенсіонери довіряють сучасним сервісам Пенсійного фондуІван Дмитрович КОВАЛЮК, голова Вікнянської територіальної громади:

–        Давно користуюся сучасними електронними сервісами і переконаний, що це кращий спосіб вирішення більшості питань. Адже для отримання потрібної інформації чи документів не потрібно витрачати час на походи до тих чи інших установ. Отож з досягненням 60-річчя вирішив скористатись сервісом вебпорталу Пенсійного фонду з автоматичного призначення пенсії. Усі необхідні документи підготував заздалегідь, завантажив на вебпортал їх  скановані копії та заповнив заяву. Витратив на це зовсім небагато часу, оскільки не довелось нікуди ходити, просто і швидко оформив пенсію в комфортній домашній обстановці.

В численних перевагах сучасних сервісів пенсійної служби пересвідчився сам та постійно переконую людей у їх зручності й практичності. Вони сьогодні стрімко розвиваються і вдосконалюються, пропонують громадянам практично всі ті ж послуги, за якими раніше доводилось звертатися до спеціалістів особисто, тож дозволяють заощадити час, який є цінним для кожної людини, особливо тих, хто займається активною діяльністю. Оперативно отримати інформацію чи послугу на вебпорталі Пенсійного фонду можуть не тільки пенсіонери, а й люди, котрі сьогодні працюють, роботодавці та навіть молоді люди, які щойно розпочали свій трудовий шлях. Причому саме для молоді цей Інтернет-ресурс є особливо корисним, оскільки дозволяє контролювати ситуацію щодо сплати роботодавцем страхових внесків і зарахування періодів роботи до страхового стажу, якого для призначення в майбутньому пенсії тепер потрібно чимало.

 Микола Степанович ДУМЕНКО, м. Вижниця, керівник фінансової установи:Bojko Dumenko Vyzhn 225x300 - Автоматичне призначення пенсії: сучасні пенсіонери довіряють сучасним сервісам Пенсійного фонду

– Активно використовую електронні технології як в роботі, так і у вирішенні різноманітних життєвих питань. Онлайн-сервіси допомагають швидко знаходити інформацію та отримувати послуги, постійно перебувати в курсі актуальних подій. Часто користуюся вебпорталом Пенсійного фонду, де завжди можна отримати корисні відомості – як персональні, так і щодо працівників, на основі даних можна здійснювати відповідні розрахунки та формувати звітні документи; зручно замовляти потрібні довідки в електронному форматі та багато іншого. А цього року, досягши пенсійного віку, я вирішив скористатись сервісом з автоматичного призначення пенсії. Попередньо перевірив документи, засканував їх та прикріпив електронні копії до заповненої заяви-анкети.  За певний час отримав повідомлення про призначення мені пенсії із зазначенням її розміру. Все чітко, зрозуміло й справедливо, видно, що механізм надання електронних послуг Пенсійним фондом уже добре відпрацьований. І завдяки потужній системі захисту персональної інформації її витік абсолютно виключений, тому з цього приводу можна не хвилюватися. Я цілком задоволений сучасним форматом вирішення такого важливого питання, як оформлення пенсії, і всім майбутнім пенсіонерам рекомендую скористатись цією зручною можливістю, щоб зберегти свій час і не ходити установами.

Gabor Storozhyn 225x300 - Автоматичне призначення пенсії: сучасні пенсіонери довіряють сучасним сервісам Пенсійного фондуЄвгенія Георгіївна ГАБОР, с. Нижні Петрівці Чернівецького району, працівниця господарської  сфери:

– Ще задовго до настання пенсійного віку почала готуватись до оформлення пенсії, дізнаватись які документи для цього потрібні. Приїхала до сервісного центру, де мені все детально пояснили, ознайомили з умовами призначення пенсії, дали список потрібних документів, розповіли яким чином їх зібрати та у випадку виникнення якихось складнощів обіцяли допомогти їх вирішити. Заодно порадили скористатись сучасним способом призначення пенсії – автоматичним, який не потребує особистого звернення до установи Пенсійного фонду. Допомогли зареєструватись на вебпорталі, показали перелік послуг, які тут можна отримати, переглянути персональні дані, а також пояснили як заповнити електронну трудову книжку. Одразу, щиро кажучи, нелегко було укласти все це в голові, але по поверненні додому поступово вдалося з усім розібратися. Коли підготувала всі документи, син допоміг зробити їх скановані копії та завантажити в ноутбук. Після цього я увійшла до Особистого кабінету, заповнила заяву-анкету на автоматичне призначення пенсії й відправила до Пенсійного фонду, як мені радили у сервісному центрі. Відтак отримала повідомлення про те, що пенсію мені призначено і потрібно лишень навідатись до установи Пенсійного фонду для отримання посвідчення. Я була приємно вражена тим, що це зовсім не складно, як видалось спочатку – електронні послуги напрочуд зручні, доступні та прості у використанні. Отож дуже вдячна дівчатам з сервісного центру за добру пораду. Поступово опанувавши онлайн-сервіси Пенсійного фонду, призвичаїлася до їх використання і раджу так робити своїм знайомим.

Валерій Георгійович КОРЧОВИЙ, м. Хотин, працював у сфері приватногоKorchovyj Hotyn 300x281 - Автоматичне призначення пенсії: сучасні пенсіонери довіряють сучасним сервісам Пенсійного фонду підприємництва:

Онлайн-сервісами користуюсь давно – вони дозволяють заощадити час, оскільки позбавляють потреби ходити різними інстанціями для вирішення тих чи інших питань. Отож і оформити пенсію вирішив по-сучасному, скориставшись електронною послугою з автоматичного призначення пенсії на вебпорталі Пенсійного фонду. Щойно запровадили електронну трудову книжку, я одразу взявся її впорядковувати, вніс електронні копії всіх записів трудової, все ретельно звірив. Попередньо відстежував персональні дані щодо стажу, навіть розрахував за допомогою пенсійного калькулятора орієнтовний розмір майбутньої пенсії. Хочу відзначити, що автоматична система самостійно обирає найбільш вигідний варіант розрахунку пенсійної виплати, спеціалісти практично не впливають на цей процес.

Автоматичне призначення пенсії – дуже зручний сервіс: просто з дому заповнив електронну форму заяви, прикріпив скановані копії документів і відправив до Пенсійного фонду. Повідомлення про призначення отримав швидко, адже всі документи попередньо були ретельно перевірені та будь-яких уточнень чи виправлень не потребували.

background Layer 1