Пропустити навігацію

Хочете знати все про свою пенсію та перерахунки? Отримуйте потрібну інформацію на вебпорталі Пенсійного фонду

Завдяки широкому функціоналу корисних послуг та зручному доступу до інформації вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України набуває все більшої популярності серед мешканців Буковини. Ним активно користуються не тільки люди молодого та середнього віку, страхувальники і роботодавці, а й представники старшого покоління, які вже вийшли на заслужений відпочинок. Про зручність, корисність і доступність пенсійних послуг в електронному форматі розповіли пенсіонери, які обрали цей сучасний спосіб отримання інформації.

CHernivtsi SHestakova 200x300 - Хочете знати все про свою пенсію та перерахунки? Отримуйте потрібну інформацію на вебпорталі Пенсійного фондуРозалія Іванівна ШЕСТАКОВА, пенсіонерка, м. Кіцмань:

– Більш звикла до класичних джерел інформації, як-от газети, телебачення і радіо, тривалий час зволікала з опануванням електронних сервісів. А коли врешті наважилась і почала ними користуватись, то пошкодувала, що не зробила цього раніше. Адже в такий спосіб можна дуже швидко і легко отримати потрібну інформацію й не очікувати її публікації у пресі чи трансляції тих чи інших передач.

Знаючи, що планується підвищення виплат для пенсіонерів, які на 1 жовтня досягли 75-річного віку, з нетерпінням очікувала перерахунку пенсії. Хотілося дізнатись суму, на яку має збільшитися пенсійна виплата. Отож зайшла на вебпортал та почала переглядати в особистому кабінеті свою пенсійну справу. Була приємно здивована, побачивши, що моя пенсія вже перерахована та з наступного місяця буде більшою на кілька сотень гривень.  

Іван Дмитрович КУХАРЧУК, працюючий пенсіонер, с.CHernivtsi Kuharchuk 225x300 - Хочете знати все про свою пенсію та перерахунки? Отримуйте потрібну інформацію на вебпорталі Пенсійного фонду Михальча Чернівецького району:

Вважаю, що користуватись електронними послугами Пенсійного фонду доволі корисно – як для людей молодого й середнього віку, так і для тих, хто вже оформив пенсію. Я от, до прикладу, отримавши щомісячну пенсію більшого розміру, одразу не міг зрозуміти, у зв’язку з чим зроблено перерахунок. Увійшов на вебпортал та переглянув інформацію своєї пенсійної справи. З’ясувалося, що саме виповнився 2-річний термін для здійснення перерахунку моєї пенсійної виплати як пенсіонерові, який продовжує свою трудову діяльність.

Отож коли виникають якісь питання з пенсійного забезпечення, відповіді на них оперативно можна отримати на вебпорталі електронних послуг просто не виходячи з дому у зручний для себе час.

CHernivtsi Tymoshenko 257x300 - Хочете знати все про свою пенсію та перерахунки? Отримуйте потрібну інформацію на вебпорталі Пенсійного фондуЛюдмила Федорівна ТИМОШЕНКО, пенсіонерка, м. Чернівці:

– Завжди стараюсь бути в курсі актуальних подій та, зокрема, питань соціального й пенсійного забезпечення. Тому активно користуюсь електронними джерелами інформації і, зокрема, послугами вебпорталу Пенсійного фонду. Там можна переглянути всі свої персональні відомості, матеріали пенсійної справи, подати звернення до Пенсійного фонду, замовити й отримати потрібну довідку, до прикладу, для оформлення субсидій чи пред’явлення в інших організаціях, дізнатись багато іншої корисної інформації.

Вчергове нещодавно переглядаючи матеріали пенсійної справи, побачила, що розмір моєї пенсії у жовтні вже буде більшим. Зрозуміла, що це пов’язано з підвищенням для тих, кому виповнилося 75 років. Тепер з нетерпінням чекаю дати отримання пенсії.

Віталій Назарович БАЛАЗЮК, працюючий пенсіонер, м.Чернівці:CHernivtsi Balazyuk 250x300 - Хочете знати все про свою пенсію та перерахунки? Отримуйте потрібну інформацію на вебпорталі Пенсійного фонду

–        Постійно відстежую новини у сфері пенсійного забезпечення завдяки зручним можливостям дистанційних сервісів. Багато корисної інформації можна дізнатись на вебпорталі Пенсійного фонду. Там можна замовити ту чи іншу довідку чи інший потрібний документ, і швидко їх отримати в електронному форматі. Для цього навіть не потрібно відвідувати сервісний центр. Можна також переглядати свою пенсійну справу і в такий спосіб бути в курсі перерахунків своїх виплат, які проводить пенсійна служба. Отож бути сучасним пенсіонером – це і зручно, і корисно.  

 Людмила Євгеніївна РУДА, працююча пенсіонерка,CHernivtsi Ruda 224x300 - Хочете знати все про свою пенсію та перерахунки? Отримуйте потрібну інформацію на вебпорталі Пенсійного фонду м. Чернівці

– Сьогодні отримувати інформацію та вирішувати більшість питань найзручніше в режимі онлайн. Завдяки електронним сервісам, які нині активно розвиваються й удосконалюються, можна заощаджувати сили і час та не ходити різними установами. На вебпорталі Пенсійного фонду кожна людина може отримати багато важливої для себе інформації. Користуватись ним доволі зручно, адже цей сервіс доступний упродовж доби, як кажуть, 24/7, тому за виникнення потреби дізнатись потрібні відомості можна у будь-який час. Тут можна переглянути свою пенсійну справу, подати звернення, отримати довідку та багато іншого. Раджу всім використовувати цей зручний сервіс, який дає змогу отримувати важливу інформацію й послуги оперативно, зі значним заощадженням часу, що важливо для людей, які ще працюють.

CHernivtsi Koshman 225x300 - Хочете знати все про свою пенсію та перерахунки? Отримуйте потрібну інформацію на вебпорталі Пенсійного фондуВасиль Валерійович КОШМАН, працюючий пенсіонер, м.Чернівці :

– Намагаючись завжди бути в курсі актуальних питань, які стосуються пенсійного забезпечення, активно користуюсь вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду. Тут швидко можна переглянути матеріали своєї пенсійної справи, ознайомитись з інформацією про всі здійснені нарахування і перерахунки, замовити потрібну довідку чи інший документ в електронному форматі тощо. Встановив у своєму смартфоні мобільний додаток «Пенсійний фонд», отож маю постійний доступ до важливої інформації та змогу її переглянути у будь-якому місці у зручний для себе час. А оскільки людям, які продовжують працювати і після призначення пенсії, часто бракує часу на вирішення важливих особистих питань, електронні сервіси для них є незамінними помічниками.

Михайлина Миколаївна НІКІТІНА, пенсіонерка, м. ЧернівціCHernivtsi Nikitina 225x300 - Хочете знати все про свою пенсію та перерахунки? Отримуйте потрібну інформацію на вебпорталі Пенсійного фонду

Цьогоріч мені виповнилося 75 років, і в подарунок до ювілейної дати донька з онучкою подарували сучасний смартфон, бо досі я користувалась кнопочною мобілкою. Окрім гарного дизайну нового гаджета, була приємно вражена зручністю його використання, яке опанувала, попри очікування, доволі швидко. Внучка показала мені як знаходити у мережі Інтернет потрібну інформацію та порекомендувала дуже зручний і корисний сервіс – вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду. Оскільки я пенсіонерка, то одразу з цікавістю стала переглядати свої дані в Особистому кабінеті, в тому числі пенсійну справу. І тут мене очікував ще один приємний сюрприз, коли побачила, що з 1 жовтня мені як пенсіонерці, котра досягла 75-річного віку, підвищено пенсію. Так що до ювілейного дня народження я отримала аж два приємні подарунки, за які вдячна і своїм рідним, і пенсійній службі, яка піклується про нас, літніх людей.

background Layer 1