Пропустити навігацію

Буковинські пенсійники привітали колег-учасників АТО з Днем захисників і захисниць України

CHernivtsi nagorodzhennya2 268x300 - Буковинські пенсійники привітали колег-учасників АТО з Днем захисників і захисниць УкраїниНапередодні Дня захисників і захисниць України, який CHernivtsi nagorodzhennya1 249x300 - Буковинські пенсійники привітали колег-учасників АТО з Днем захисників і захисниць Українитрадиційно відзначається у День Покрови Пресвятої Богородиці  та День українського козацтва, буковинські пенсійники привітали колег-учасників антитерористичної операції Михайла Чорнея і Володимира Дзюбу, які зі зброєю в руках відстоювали територіальну цілісність держави у зоні бойових дій.

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів від імені керівництва, профспілкової організації та всього колективу оголосив Подяки відважним захисникам України.

– Від імені всього нашого колективу висловлюю вам глибоку повагу та вдячність за виявлені мужність і патріотизм. Для кожного з нас ви є прикладом сили духу, самовідданості й відваги. Ви – не тільки наша гордість, а й гордість всієї України. Завдяки вам і таким як ви відважним бійцям ми почуваємося захищеними і маємо можливість жити й працювати під мирним небом. Вітаючи вас зі святом, щиро бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, невичерпної сили духу, злагоди і щастя,  добробуту і всіх життєвих гараздів, – відзначив у привітальному слові керівник Головного управління.

Михайло Романів також повідомив про нагородження Володимира Дзюби, який  представляв українське військо на урочистому параді до ювілею Незалежності, Почесною грамотою Пенсійного фонду України.

background Layer 1