Пропустити навігацію

Відбувся виїзний прийом громадян

kretsu 24.10.2021 300x138 - Відбувся виїзний прийом громадянНачальник відділу обслуговування громадян №4 Іван Крецу провів прийом громадян на віддаленому робочому місці в Чагорській територіальній громаді.

Представник Фонду поінформував відвідувачів про умови призначення пенсій різних видів, назвав головні чинники, які впливають на визначення розміру пенсійних виплат, надав роз’яснення за індивідуальними запитаннями. Наголосив на важливості страхового стажу та повідомив, що для його набуття необхідно офіційно оформляти трудові договори з роботодавцями й контролювати ситуацію щодо сплати страхових внесків, яка має здійснюватися щомісячно у розмірі, не меншому за встановлений законом мінімальний. Зазначив, що персональну інформацію щодо величини нарахованих заробітків, сум сплачених страхових внесків і тривалості зарахованого страхового стажу можна відстежувати на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду. Поінформував про електронні листки тимчасової непрацездатності та широкий спектр інших корисних послуг, які можна отримати на вебпорталі, закликав активно користуватися сучасним сервісом.

Нагадав, що консультації з пенсійних питань можна отримати за телефонами гарячої лінії, через відеозв’язок зі спеціалістами Фонду, електронне листування, роздав інформаційно-роз’яснювальні матеріали на пенсійну тематику.

background Layer 1