Пропустити навігацію

Електронні послуги вебпорталу зручні та корисні для всіх

0333 300x169 - Електронні послуги вебпорталу зручні та корисні для всіхВикористання новітніх технологій дозволяє вирішувати питання пенсійного забезпечення не виходячи з дому. Найбільш зручним і корисним джерелом інформації з пенсійного забезпечення є вебпортал Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua). Сучасний сервіс пенсійної служби відкриває для користувачів широкий спектр корисної інформації та послуг – від отримання довідок до подання анкети на автоматичне призначення пенсії.

Вебпортал корисний і для нинішніх пенсіонерів, і для тих громадян, які планують оформляти пенсію ближчим часом. Почерпнути тут важливу інформацію мають змогу ті, хто нині працює, та навіть молоді люди.

З огляду на важливість офіційної зайнятості для соціальної захищеності сьогодні й отримання гідної пенсії в майбутньому, доцільно контролювати дотримання роботодавцем вимог трудового законодавства.

Вебпортал дає змогу переглядати персональні відомості про розмір нарахованого заробітку, суми сплачених внесків та тривалість страхового стажу. У випадку виявлення некоректних даних можна та необхідно вимагати від свого керівника виправлення ситуації.

Керівники-страхувальники мають змогу отримувати потрібну інформацію для складання звітності й оформлення періодів тимчасової непрацездатності працівників у «Кабінеті роботодавця». 

Послуга «Електронна трудова книжка» дозволяє відстежувати правильність відображення даних про трудові відносини, які за потреби можна самостійно уточнювати чи доповнювати.

«Пенсійний калькулятор» допоможе дізнатись орієнтовний  розмір майбутньої пенсії ще задовго до настання пенсійного віку.

Розібратись як саме скористатись тією чи іншою послугою, допомагають детальні покрокові інструкції.

Повний спектр послуг вебпорталу доступний для користувачів, які авторизувались за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

Використання сучасних онлайн-сервісів – це швидко, зручно, безпечно і сучасно!

background Layer 1