Пропустити навігацію

Дізнайтеся розмір майбутньої пенсії, не виходячи з дому

kalkulyator 07092021 300x169 - Дізнайтеся розмір майбутньої пенсії, не виходячи з домуЗареєструвавшись на вебпорталі Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua), можна отримати багато корисної інформації та послуг, не виходячи з дому.

Однією з найбільш популярних послуг є «Пенсійний калькулятор», скориставшись яким можна дізнатися орієнтовний розмір майбутньої пенсії. 

На основі персональних даних з Реєстру застрахованих осіб щодо величини заробітної плати, сплачених внесків та тривалості страхового стажу цей зручний електронний інструмент за лічені хвилини підраховує прогнозну суму пенсійної виплати, яку користувач отримуватиме після виходу на заслужений відпочинок.

Для того, щоб скористатись цією та багатьма іншими послугами з пенсійного забезпечення, потрібно авторизуватись на вебпорталі за допомогою кваліфікованого електронного підпису або шляхом автентифікації через систему інтегрованої системи електронної ідентифікації GOV ID (BankID, MobileID).

При виникненні запитань щодо використання дистанційних сервісів можна звернутися до спеціалістів  пенсійної служби за телефонами гарячої лінії, зазначеними на інформаційній сторінці Головного управління Пенсійного фонду України в розділі «Контакти».

Користуйтесь електронними сервісами та отримуйте потрібну інформацію, не виходячи з дому!

 

background Layer 1