Пропустити навігацію

Буковинську пенсіонерку привітали зі 100-літнім ювілеєм

100 richna 300x225 - Буковинську пенсіонерку привітали зі 100-літнім ювілеємВиявляючи особливу повагу до людей похилого віку, буковинські пенсійники стараються приділити їм максимум уваги та піклування.  З особливою приємністю вітають з іменинами пенсіонерів, вік яких сягнув золотого ювілею.

100-річчя від дня народження відзначила днями поважна буковинка із села Хлівище Ставчанської територіальної громади Аспазія Іванівна Сасинюк. З щирими привітаннями, найкращими побажаннями, букетами квітів та подарунками завітали до ювілярки представники органів місцевої влади і самоврядування, державних органів і служб, рідні та близькі, добрі знайомі, односельці.

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області 100 richna.Zastavna 300x225 - Буковинську пенсіонерку привітали зі 100-літнім ювілеємТетяна Семененко та Ольга Білоусяк вручили іменинниці подарунок від пенсійної служби та побажали довгих років життя у здоров’ї, родинній злагоді й любові. Розпитали літню жінку про самопочуття,  поцікавились чи не має вона якихось складнощів у питаннях пенсійного забезпечення, за виникнення потреби у роз’ясненнях чи іншій допомозі порадили звертатись до спеціалістів Фонду за допомогою дистанційних засобів зв’язку: за телефонами гарячих ліній та відеозв’язок. Висловили захоплення життєдайним оптимізмом поважної буковинки, її вірою в свої сили і сили добра, міцністю духу, який допоміг подолати нелегкі життєві випробування. Берегиня роду прищепила своїм дітям, онучатам і правнукам любов до життя, вміння радіти кожному дню та цінувати кожну свою перемогу, шанувати своїх рідних і близьких. Отож вони безмежно люблять і бережуть свою мамусю і бабусю, огортаючи її старість найтеплішими почуттями.

Розчулена увагою та приємними побажаннями, пенсіонерка висловила поважним гостям щиру вдячність та поділилась своїми життєвими спогадами. 

background Layer 1