Пропустити навігацію

Відбувся виїзний прийом громадян в Мамаївській територіальній громаді

kitsman 18112021 300x169 - Відбувся виїзний прийом громадян в Мамаївській територіальній громадіФахівець відділу обслуговування громадян №5 Тетяна Семененко провела виїзний прийом в приміщенні Лужанського ЦНАПу для мешканців Мамаївської територіальної громади.

Представниця Пенсійного фонду поінформувала громадян про залежність розміру  пенсії від тривалості страхового стажу та величини легальної заробітної плати, з якої сплачено страхові внески. Зазначила, що тривалість стажу, необхідного для реалізації права на пенсійне забезпечення, продовжує зростати щороку на рік до 2028 року, коли для призначення пенсії вже потрібно буде мати не менше 35 років стажу.

Тетияна Семененко  розповіла мешканцям територіальної громади про зручні можливості отримання інформації та послуг з пенсійного забезпечення через відеозв’язок, телефон гарячої лінії та за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України. Зазначила, що для отримання доступу до всього спектру пенсійних послуг потрібно авторизуватись на вебпорталі за допомогою кваліфікованого електронного підпису та закликала місцевих мешканців  активно користуватись сучасними послугами пенсійної служби.

background Layer 1